NaslovnicaVijestiPSG i Juventus dogovorili zamjenu svojih zvijezda?

PSG i Juventus dogovorili zamjenu svojih zvijezda?

Stara dama je stupila u kontakt sa PSG-om u vezi potencijalne zamjene dvije zvijezde.

PSG i Juventus

Mauro Icardi i Paulo Dybala bi uskoro mogli biti dio velike razmjene između Juventusa i PSG-a.

Talijanski mediji pišu kako će se predstavnici Juventusa sastati sa Icardijevom suprugom i menadžericom, Wandom Narom. Navodno su kontaltirali PSG-a i predložili im zamjenu Argentinaca.

Ugovor Dybale sa Juventusom istječe 2022. godine i u klubu iz Torina se nadaju kako će ga se do tad riješiti i zaraditi nešto na njemu.

Prva opcija je zamjena za Icardija, koji je ranije igrao za Inter u Seriji A. Na ljeto 2020. godine je prešao u PSG za 50 milijuna eura.

Trenutna cijena Paula Dybale na transfermarktu iznosi 60 milijuna eura, a Icardijeva je 55 milijuna.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!