NaslovnicaVijestiPSG koristio kriptovalutu kao pomoć u potpisivanju Lionela Messija!

PSG koristio kriptovalutu kao pomoć u potpisivanju Lionela Messija!

Prelazak Lionela Messija u PSG omogućio je klub koristeći vlastitu kriptovalutu kako bi povećao plaću igrača.

Potpisivanje Messija bilo je nevjerojatno jednostavno za PSG, nakon što je Barcelona mjesecima pravila potpuni haos sa potpisivanjem novog ugovora prije nego što je dramatično propao.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prošlo je manje od tjedan dana od objave da će 34-godišnjak napustiti Nou Camp sve dok ekipa iz Ligue 1 nije ozvaničila, a novi igrač PSG-a pozdravio navijače kluba.

Messi će zarađivati nevjerojatnih 35 milijuna eura godišnje, odnosno 481.000 eura tjedno i 0.80 eura u sekundi, ali njegova plaća je također povećana sa kriptovalutom.

Klub je potvrdio da je šestostruki dobitnik Zlatne lopte u partnerstvu sa socios.com primio ‘$PSG fan tokene’ što je kriptovaluta kluba pokrenuta kriptovalutom $Chiliz.

Tokeni imaju svoju vrijednost koja se mijenja kao i svaka kriptovaluta i očekuje se da će vrijednost porasti potpisivanjem Messija.

Navijači koji kupe te tokene mogu reći svoje mišljenje o klubu, uključujući glasovanje o igraču sezone i izmjene u svlačionici tima.

No, uglavnom je to koristan način da klub zaradi, a i navijači mogu zaraditi prodajom svojih tokena po višoj cijeni.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!