NaslovnicaVijestiPSG kupuje zvijezdu Manchester Uniteda za samo 35 milijuna eura!

PSG kupuje zvijezdu Manchester Uniteda za samo 35 milijuna eura!

Manchester United navodno želi 35 milijuna funti kako bi omogućio Diogo Dalotu da napusti klub, gdje se PSG spominje kao moguća destinacija.

PSG kupuje zvijezdu

21-godišnjak je na Old Trafford stigao iz Porta 2018. godine, ali kombinacijom ozljeda i konkurencijom za mjesta, mučio se da se uspostavi u prvih 11.

Dosad je ove sezone uspio upisati samo 10 nastupa u svim natjecanjima, a s Aaronom Wan-Bissakom koji se učvrstio kao desni bek, ne izgleda kao da će se njegova situacija promijeniti u skorije vrijeme.

Od listopada 2018. godine, Dalot je zbog ozljede također propustio 32 utakmice.

Unatoč tome, izvješće Daily Maila navodi kako United želi 35 milijuna funti kako bi dao zeleno svjetlo portugalskoj zvijezdi, gdje su naveli PSG kao sljedeću destinaciju.

Čini se da je to naknada koja bi potencijalno mogla odvratiti od igrača, ali vrijeme će pokazati da li se može napraviti kompromis između ova dva kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!