NaslovnicaVijestiPSG na ljeto dovodi reprezentativca Bosne i Hercegovine: Nude mu dvostruko veću...

PSG na ljeto dovodi reprezentativca Bosne i Hercegovine: Nude mu dvostruko veću platu

Prema izvješćima u Corriere dello Sport, PSG je spreman napraviti ponudu za Juventusovog veznjaka i reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića na ljetnom prijelaznom roku.

PSG na ljeto

27-godišnjak je pod ugovorom u Torinu do 2021. godine, a nakon što je na ljetnom prijelaznom roku 2016. godine došao iz Rome za 32 milijuna eura, Bianconeri sada smatraju da vrijedi barem dvostruko.

Međutim, izvještaji tvrde da su Parižani spremni da stave ponudu na stol, a to je ugovor od pet godina vrijedan osam milijuna eura po sezoni (skoro duplo od onoga što zarađuje trenutno u Turinu) u pokušaju da vrate Pjanića u zemlju u kojoj je proveo dio svog života.

[su_watch_live_football]

Moglo bi biti još nekih preokreta u ovoj priči, ako Antonio Conte ili Massimo Allegri budu zamijenili Unai Emeryja na klupi Parka Prinčeva ovog ljeta.

Onda bi to mogao biti pravi trenutak da Pjanić odluči otići u glavni grad Francuske.

Miralem Pjanić je svoju karijeru započeo u omladinskom pogonu Schifflange 95 iz Luksemburga, a 2004. godine dolazi u omladinski pogon francuskog Metza, za koji potpisuje ugovor 2007. godine. To je ujedno i njegov prvi profesionalni ugovor.

[su_premierleague]

U Metzu provodi jednu sezonu, da bi 2008. godine za osam milijuna eura prešao u Lyon. Tamo također provodi tri godine, a prvi gol za Lyon je postigao u Ligi prvaka protiv Anderlechta u pobjedi od 5-1.

Nakon Lyona, Miralem Pjanić prelazi u Romu, gdje provodi pet godina, da bih ga 2016. godine potpisao veliki Juventus. Od tada je impresionirao u Juventusu, a svi su ga uvijek vidjeli kao Lyonovog Juninha, koji je bio odličan u izvođenju dalekometnih slobodnih udaraca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!