NaslovnicaVijestiPSG NUDI 100 MILIJUNA EURA PLUS CAVANIJA: Francuzi dovode jednog od najboljih...

PSG NUDI 100 MILIJUNA EURA PLUS CAVANIJA: Francuzi dovode jednog od najboljih svih vremena!

PSG nudi 100 milijuna eura plus Cavanija. Francuski klub dovodi jednog od najboljih svih vremena. Evo koga će klub sa Parka Prinčeva dovesti u svoje redove.

PSG nudi 100

PSG je spreman ponuditi Real Madridu 100 milijuna eura plus Edinson Cavanija kako bi pobijedio Manchester Uniteda u potpisivanju superzvijezde Cristiana Ronalda.

Don Balon izvješćuje da su PSG i Manchester United zainteresirani za portugalsku zvijezdu, te da su francuski divovi spremni napraviti prvi potez u utrci za njegovo potpisivanje.

[su_watch_live_football]

U novinama se također navodi da su francuski divovi spremni ponuditi 100 milijuna eura i Edinson Cavanija za Cristiana Ronalda, pri čemu je Don Balon u prošlosti izjavio kako je klub postavio vrijednost Cavanija u iznosu od 70 milijuna eura, što je fer cijena za igrača njegove vrhunske kvalitete.

Cristiano Ronaldo se dokazao kao jedan od najvećih igrača svih vremena tijekom svoje karijere, no on ima 33 godine u ovom trenutku, tako da nam se ponuda od 100 milijuna eura plus Cavani možda čini malo previše.

[su_bet365_koeficijenti]

Portugalska superzvijezda i dalje bilježi golove, čak i u ovoj fazi svoje karijere, budući da je talisman Los Blancosa uspio skupiti ukupno 44 gola u 44 nastupa na svim natjecanjima ove sezone, nevjerojatan podatak kada čujete da on ima 33 godine.

Ako PSG uspije poslati ponudu za Ronalda, Real bi je sigurno prihvatio objeručke, jer bi odbijanje te ponude u ovom trenutku bila najgora opcija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!