NaslovnicaVijestiPSG odredio astronomsku cijenu za Neymara: Florentino Perez spreman da iskoristi šansu

PSG odredio astronomsku cijenu za Neymara: Florentino Perez spreman da iskoristi šansu

Neymar će nesumnjivo biti razočaran, jer nije bio u mogućnosti da pomogne PSG-u da se vrati protiv Real Madrida u Ligi prvaka sredinom tjedna.

PSG odredio

Francuski divovi očajnički jure slavu na europskoj sceni, a dolazak Brazilca za svjetsku rekordnu naknadu je trebalo da pomogne u tome.

No, nakon PSG-ovog poraza od 3-1 na Santiago Bernabeu u prvoj utakmici, Neymar je imao namjeru igrati instrumentalni dio u pokušaju postizanja povijesnog povratka u utorak navečer.

Međutim, ozljeda gležnja koju je pretrpio nedavno u ligi 1 protiv Marseillea ne samo da ga je isključila iz te utakmice protiv Real Madrida, nego i potencijalno za ostatak sezone.

[su_watch_live_football]

Ozljeda je bila razočaravajući udarac za PSG i Neymara i mogla bi imati dodatne posljedice, nakon što su izgubili od Real Madrida sa 5-2 u ukupnom reultatu.

Realova pobjeda od 2-1 na Parku Prinčeva dovela je u pitanje budućnost PSG-ovog menadžera Unai Emeryja, a klub je također navodno zabrinut za budućnost Neymara.

Nije tajna da je reprezentativac Brazila napustio Barcelonu da izađe iz sjene Lionel Messija i poveća svoje izgleda za osvajanje Zlatne lopte.

Prema AS-u, PSG se boji da ovo ispadanje iz Lige prvaka neće prouzročiti probleme sa Neymarom i da će on otići iz kluba.

[su_live_koeficijenti]

Očigledno da se Neymar želi natjecati u Ligi prvaka i PSG-ovo ispadanje u prvog krugu nokaut faze pokazuje da je klub daleko od postizanja nekog dobrog rezultata u ovom natjecanju.

Tijekom sastanka koji je također uključivao Neymarovog oca i zakonske zastupnike, Realu je rečeno da će ponuda od 400 milijuna eura za Neymara biti razmotrena, ako bude poslana i da samo ta ponuda dolazi u obzir.

Realov predsjednik Florentino Perez svjestan je želje Brazilca za povratkom u Španjolsku i što je još važnije Real bi se možda mogao i usuditi da pošalje tu ponudu, jer nisu potpisali jednog Galactica od dolaska Gareth Balea 2013. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!