NaslovnicaVijestiPSG oslabljen: Mbappe neće igrati protiv Bayerna u Ligi prvaka

PSG oslabljen: Mbappe neće igrati protiv Bayerna u Ligi prvaka

Francuski napadač Kylian Mbappe propustit će prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Bayerna zbog ozljede mišića. Mbappe se ozlijedio u sinoćnjoj utakmici 21. kola francuskog prvenstva protiv Montpelliera.

Igru je napustio u 21. minuti susreta, a nakon današnjih pregleda utvrđeno je da će s terena izbivati ​​najmanje tri tjedna. Sjajni napadač propustit će utakmice protiv Toulousea i Monaca u francuskom prvenstvu te susret s Olimpiqueom iz Marseillea u francuskom kupu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mbappe je ove sezone upisao 26 nastupa za PSG u svim natjecanjima. Postigao je 25 golova i upisao šest asistencija. U Ligi prvaka odigrao je šest utakmica u kojima je postigao sedam golova i upisao tri asistencije.

Podsjetimo, utakmica između PSG-a i Bayerna igra se 14. veljače u Parizu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!