NaslovnicaVijestiPSG pod svaku cijenu želi zadržati Lionela Messija: Vidimo ga u ovom...

PSG pod svaku cijenu želi zadržati Lionela Messija: Vidimo ga u ovom projektu

Direktor PSG-a Luis Campos potvrdio je da ovaj klub pod svaku cijenu želi zadržati Lionela Messija te će učiniti sve da Argentinac potpiše novi ugovor.

Nakon prelaska iz Barcelone u PSG, svakodnevno se spominje Messijev povratak u Španjolsku, a nakon Svjetskog prvenstva u Kataru objavljena je vijest da je dogovorio produljenje suradnje s ovom francuskom momčadi, što očito nije točno.

No, PSG svim silama želi zadržati Messija iako će ove godine napuniti 36 godina, a to je potvrdio i direktor francuskog kluba.

“Razgovaramo s Messijem i želimo mu produljiti ugovor. Želim ga zadržati u ovom projektu, a razgovaramo kako bi on pod svaku cijenu nastavio s nama u budućnosti”, rekao je Campos francuskim medijima.

Osim toga, francuski mediji doznaju da PSG Messiju nudi novi ugovor do ljeta 2025. godine.

Messi je odigrao ukupno 58 utakmica za PSG, postigao 25 ​​golova i upisao 29 asistencija.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!