NaslovnicaVijestiPSG ponovo pomjera granice: Nikad niko nije dao toliko novca za jednog...

PSG ponovo pomjera granice: Nikad niko nije dao toliko novca za jednog defanzivca!

Ekipa PSG-a u nastojanju da se popne na sami vrhu, još uvijek nije uspješna. Unatoč golemoj količini novca koju su katarski investitori ubacili u klub uspjeha na evropskoj sceni još uvijek nema.
Parižani nastavljaju s kupovinom i tako na upozorenja UEFA-e da opasno krše pravila finansijskog fair playa, uopšte ne mare a svoju “nevinost” su dokazali i pred arbitražnim sudom. Jedan od najbogatijih klubova na svijetu, nakon pobjede u pravnoj borbi, nastavio je tražiti nove igrače.

U Francuskoj, PSG nema konkurenciju, a u Ligi prvaka već je u osmini finala morao priznati premoć ekipi Manchester Uniteda. S obzirom da u Realu pripremaju veliku čistku nakon katastrofalne sezone, Francuzi pažljivo osluškuju sizuaciju u ekipi Reala.

Prema španjolskim medijima, PSG je spreman platiti za Raphaël Varana čak 100 milijuna eura, što bi bio najveća naknada u povijesti za odbrambenog igrača. 


Za 25-godišnjeg Francuza koji se preselio u Real u ljeto 2011. zainteresirani su još Juventus, Manchester United i Bayern ali ukoliko stigne bogata ponuda iz njegove rodne zemlje, teško je očekivati da bi ju mogao odbiti.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!