NaslovnicaVijestiPSG ponudio dvije zvijezde Manchester Unitedu za Paul Pogbu!

PSG ponudio dvije zvijezde Manchester Unitedu za Paul Pogbu!

Prema talijanskom Calciomercato-u, PSG je dao ponudu Manchester Unitedu za superzvijezdu Paul Pogbu.

PSG ponudio

Izvještava se da su prvaci Ligue 1 željni vraćanja veznjaka u njegov rodni grad.

Calciomercato tvrdi da je PSG ponudio Manchester Unitedu, Angel Di Mariju i Juliana Draxlera u zamjenu za Pogbine usluge. Nije navedeno uključuje li ta ponuda i gotovinu.

Daily Star je ranije izvijestio da Pogbin ugovor s Crvenim đavolima istječe 2021. godine i da je United odbili priliku pokrenuti opciju koja bi ovaj ugovor produžila na još godinu dana.

Svakako je iznenađujuće vidjeti da je Di Maria ponuđen ekipi Ole Gunnara Solskjaera uzimajući u obzir problematično vrijeme playmakera s Crvenim đavolima.

Kako piše BBC Sport, United je u ljeto 2014. potpisao Di Mariu iz Real Madrida za 59,7 milijuna funti, ali je zvijezda imala teško vrijeme sa ekipom i prodan je PSG-u nakon samo godinu dana u Manchesteru.

Draxler bi u međuvremenu mogao biti dobra opcija za United, nije stvarno ispunio očekivanja u Parizu, ali kad ima 26 godina, ima mnogo vremena da se dokaže.

Također je objavljeno da bi Juventus i Real Madrid rado potpisali Pogbu, tako da će Unitedova zvijezda imati mnogo udvarača ovog ljeta.

Ozljede su ograničile Pogbu na samo osam nastupa na svim natjecnajima ove sezone.

Od trenutka kada se prije nekoliko godina vratio u United, Pogba nije kontinuirano dokazao svoju cijenu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!