NaslovnicaVijestiPSG ponudio Mbappeu 40 milijuna eura za odlazak, odluku je donio u...

PSG ponudio Mbappeu 40 milijuna eura za odlazak, odluku je donio u 24 sata

Unatoč naporima PSG-a da nagovori Kyliana Mbappea da napusti klub tijekom ljetnog prijelaznog roka, budući da je postalo izvjesno da neće produžiti ugovor, Francuz uporno odbija sve mogućnosti.

Za to ima itekako dobar razlog, jer ako ostane igrač PSG-a do 1. kolovoza, Mbappe će dobiti 80 milijuna eura u obliku bonusa za vjernost. Kako Mbappe odbija produžiti ugovor koji ističe sljedeće sezone, PSG je zainteresiran za njegovu prodaju. Kako bi ga nagovorili da što prije pređe u drugu momčad, PSG je ponudio isplatu polovice predviđenog bonusa odmah.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama francuskih medija, unatoč tome, Mbappe je odlučio ostati u PSG-u i iduće sezone te je stoga odbio ponudu pariškog kluba. Napadač je čvrsto odlučio da će sljedećeg ljeta kao slobodan igrač potpisati za neki drugi klub, dok bi u međuvremenu od PSG-a dobio zajamčenih 80 milijuna eura.

Uz to, zbog činjenice da neće biti potrebna transferna naknada, Mbappe će dobiti značajan bonus za potpis s njegovim sljedećim klubom. Stoga je napadač odabrao opciju koja će mu donijeti najveću financijsku korist, unatoč tome što će to narušiti njegov odnos s pariškim klubom.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!