NaslovnicaVijestiPSG ponudio ugovor Antoniju Rudigeru. Nijemac želi samo u Real!

PSG ponudio ugovor Antoniju Rudigeru. Nijemac želi samo u Real!

PSG je ponudio ugovor Antoniju Rudigeru dok traje bitka za potpis braniča Chelseaja. Rudigerov trenutni ugovor na Stamford Bridgeu ističe na kraju sezone i ovaj mjesec može pregovarati sa stranim klubovima.

Rudigerovi predstavnici započeli su pregovore sa PSG-om, Real Madridom, Bayernom i Juventusom, dok Chelsea ostaje u pregovorima sa braničem oko produljenja trenutnog ugovora za ostanak u klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Isprva se činilo da je Real Madrid favorit za potpisivanje 28-godišnjaka u besplatnom transferu ovog ljeta, ali su pregovori između dvije strane navodno stagnirali.

Prema francuskom izdanju Foot Mercata, PSG se nada da će pobijediti Madrida u potpisivanju Rudigera nakon što su mu ponudili ugovor vrijedan oko 6 milijuna funti po sezoni.

U izvješću se tvrdi da je Madrid također dao službenu ponudu Rudigeru, što je manje od onoga što je PSG predložio.

Međutim, navodi se da njemački reprezentativac preferira prelazak na Bernabeu uprkos ponudi kluba sa Parka Prinčeva.

Rudiger je ove sezone odigrao ključnu ulogu za Chelsea, zabio je dva puta u 27 nastupa za Plavce u svim natjecanjima.

Glavni trener Thomas Tuchel očajnički želi zadržati braniča, koji je sada upisao 176 nastupa za klub otkako se pridružio 29 milijuna funti iz Rome 2017. godine.

Govoreći prošli mjesec uoči otvaranja prijelaznog roka, Tuchel je priznao da nije siguran hoće li Rudiger biti na Stamford Bridgeu sljedeće sezone.

“Ne mogu predvidjeti budućnost i ne znam razgovaraju li Rudigerovi predstavnici s drugim klubovima ili ne”, rekao je Tuchel.

“Naravno, moguće je, siječanj je i on još nije potpisao novi ugovor s nama, ali mi smo s njim u komunikaciji, klub je u dijalogu s njegovim ljudima.”

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelsea FC-a da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!