NaslovnicaVijestiPSG poslao ponudu Arsenalu: Žele zvijezdu na posudbu sa opcijom kupnje za...

PSG poslao ponudu Arsenalu: Žele zvijezdu na posudbu sa opcijom kupnje za 70 milijuna eura!

PSG je navodno zainteresiran za potpisivanje napadača Arsenala Pierrea-Emericka Aubameyanga.

PSG poslao ponudu

30-godišnji igrač jednog od najboljih napadača na svijetu dosad je dobro igrao za Topnike ove sezone, postigavši ​​16 golova u 26 utakmica u svim natjecanjima.

Aubameyanga je s Barcelonom povezao Mundo Deportivo, a PSG je također zainteresiran za njegovo potpisivanje. Foot Mercato tvrdi da su Parižani zainteresirani za pozajmicu Gabonskog napadača i da su razgovarali s njegovim predstavnicima.

Trenutačno procjenjuje na 70 milijuna eura prema Transfermarktu, Aubameyang je ključni igrač Arsenala otkako im se pridružio iz Borussije Dortmund. U dosadašnjih 91 nastupu 30-godišnjak je postigao 57 golova dok je pružio 13 asistencija.

PSG već ima prilično jak napad koji se sastoji od Neymara, Kyliana Mbappea i Maura Icardija. Stoga je mala vjerojatnoća da će pokušati potpisati Aubameyang. Čak i ako to učine, Arsenal će se potruditi da ga zadrži ili zahtijeva zauzvrat veliku svotu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!