NaslovnicaVijestiPSG POSLAO PONUDU OD 100 MILIJUNA EURA: Klub iz Premier lige ovog...

PSG POSLAO PONUDU OD 100 MILIJUNA EURA: Klub iz Premier lige ovog puta neće biti u mogućnosti da zadrži svoju zvijezdu!

PSG poslao ponudu od 100 milijuna eura. Klub iz Premier lige ovog puta neće biti u mogućnosti da zadrži svoju zvijezdu! PSG je navodno spreman poslati ponudu od 100 milijuna funti za zvijezdu Tottenhama Christian Eriksena, prema pisanju Expressa.

PSG poslao ponudu

Parižani su imali priliku potpisati veznjaka iz londonskog kluba ovog ljeta, a Thomas Tuchel je također izvijestio da je zainteresiran za Barceloninog Ivana Rakitića.

Pritisak na PSG raste, jer žele potpisati još jednu zvijezdu ovog ljeta, no nismo baš sigurni kako to misle uraditi kada su pod finansijskim fer plejom. Potpisivanje eriksena bi bez sumnje odgovaralo računu i uzbudilo navijače pred novu sezonu.

[su_bet365_koeficijenti]

Express također shvaća da Erisken odugovlači pregovore o novom ugovoru sa Tottenhamom i Mauricio Pochettinom – jer je danska zvijezda u potrazi za porastom plaće koju ima najviše plaćeni igrač kluba Harry Kane.

Sa samo dvije godine u ugovoru Danca, Tottenham ima priliku da unovči svog igrača, koji odugovlači potpisivanje novog ugovora.

26-godišnji Eriksen se pridružio Spursima u kolovozu 2013. godine za naknadu od 11.5 milijuna funti, a od tada je napravio 173 nastupa u Premier ligi za ekipu sa White Hart Lanea.

[su_bet365_100bonus]

Tijekom svog vremena sa Spursima, Eriksen je postigao 41 gol i 48 asistencija, dok će ponovo biti u akciji u ponedjeljak protiv Manchester Uniteda u Premier ligi.

Tottenham je radio vrlo dobro kako bi zadržao svoje zvijezde u timu, iako su u novijoj povijesti znali popustiti, pogotovo kada su prodali Gareth Balea i Luku Modrića, pa sada navijači i nemaju neke nade da će Eriksen ostati u timu ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!