NaslovnicaVijestiPSG postavio novu cijenu za Neymara - Barcelona se razočarala!

PSG postavio novu cijenu za Neymara – Barcelona se razočarala!

Ponovno spajanje Lionel Messija, Luisa Suareza i Neymara je skoro nemoguće, nakon što je PSG postavio novu cijenu za Brazilca.

PSG postavio

Prema španjolskom portalu Sport, francuski klub želi 175 milijuna eura za njegove usluge, ni euro manje. Također, Parižani ne žele da bilo koji igrač Barcelone bude uključen u dogovor. Moraju dati 175 milijuna eura ili jednostavno odustati.

S obzirom da su Katalonci svu svoju energiju usmjerili ka dovođenju Lautara Martineza iz Intera, razgovori o Neymarovom povratku su bili drugom planu, iako se mislilo da će na kraju napraviti taj famozni korak ka dovođenju Brazilca.

Sport napominje da bi došlo do transfera ako bi igrači bili uključeni, ali PSG je rekao ‘NE’ toj opciji.

Zbog toga je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu pod još većim pritiskom da napravi nešto na transfer tržištu.

Jasno je što Neymar donosi u ekipu, a pored svega što radi van terena, on je bio savršen za Barcelonu prije odlaska 2017. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!