NaslovnicaVijestiPSG postavio traženu cijenu: Arsenal kupuje Francuza, ali dolazi tek na ljeto!

PSG postavio traženu cijenu: Arsenal kupuje Francuza, ali dolazi tek na ljeto!

PSG navodno želi naknadu za transfer koja se kreće između 5 milijuna i 10 milijuna eura za Layvina Kurzawu.

PSG postavio

Francuz je do sada ove sezone odradio 14 nastupa za prvaka Ligue 1. Kurzawa je u posljednje vrijeme povezan s Arsenalom, sugerirajući da će se lijevi bek pridružiti Topnicima na ljeto nakon isteka ugovora.

Međutim, u izvješću Telegraph-a tvrdi se da PSG traži 27-godišnjaka traži naknadu u iznosu od 5 milijuna eura i 10 milijuna eura.

Ako je ovo izvješće istinito, Arsenal si lako može priuštiti potpisivanje Kurzawe. S ozlijeđenim Kieran Tierney, Bukayo Saka je startao kao lijevi bek za Topnika, a dosad je to učinio prilično dobro.

Kurzawa bi bio prikladan dodatak Arsenalovoj momčadi, ali ne dok neki od bekova napuste klub. Osim toga, trenutno bi se klub u Londonu trebao više usredotočiti na potpisivanje beka.

Arsenal je trenutno deseti na tabeli Premijer lige, a njihov naredna utakmica je protiv Bournemouth-a u FA kupu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!