NaslovnicaVijestiPSG prekinuo pozajmicu Mauro Icardija zbog nepotrebnih komentara njegove supruge Wande!

PSG prekinuo pozajmicu Mauro Icardija zbog nepotrebnih komentara njegove supruge Wande!

PSG je, kako se izvješćuje, raskinuo ugovor o posudbi Mauro Icardija u klubu nakon što su ih naljutili komentari njegove supruge Wande.

PSG prekinuo pozajmicu

Prošlog ljeta, 27-godišnjak je napustio Inter na ugovor o jednogodišnjoj posudbi za vladajuće prvake u Ligue 1, nakon što je u Milanu također imao problema.

Ipak, stavio je to iza sebe, da bi u dosadašnjih 31 utakmicu ove sezone postao istaknuti strijelac franucskih velikana, postigavši 20 golova i četiri asistencije.

Ta razina forme sigurno je vrijedna trajnog transfera koji bi se razmatrao na kraju sezone, ali izvješća sada sugeriraju da to neće biti opcija.

Kako piše The Sun, Wanda je naljutila šefove PSGa nakon što je rekla klubu da njezin partner želi povratak u Italiju kada sezona završi.

To naizgled nije prošlo kako treba i bez nade da će dovesti Icardija na trajnoj osnovi i sa sezonom koja je trenutno na čekanju zbog koronevirusa, sugerira se da će se rano vratiti u Inter.

O tome još nema službenih vijesti, a čini se da je upitan njegov transfer u PSG, koji će i dalje loviti glavne trofeje kada se sezona ponovo vrati i sigurno bi im odgovarali Icardijevi golovi.

Međutim, ovo posljednje izvješće bi moglo upozoriti mnoštvo drugih klubova širom Europe, kojima je potreban dobar napadač, jer ako je pokvario svoju vezu sa PSG-om, to bi sada moglo dovesti do trajnog transfera u neki drugi klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!