NaslovnicaVijestiPSG PRIHVATIO PONUDU UNITEDA: Zvijezda od 80 milijuna eura stiže na Old...

PSG PRIHVATIO PONUDU UNITEDA: Zvijezda od 80 milijuna eura stiže na Old Trafford!

PSG prihvatio ponudu Uniteda. Desni krilni igrač od 80 milijuna eura stiže na Old Trafford! Manchester United je ovog ljeta povezan sa brojnim napadačima, ali do sada su doveli samo tri nova pojačanja, ne baš tako zvučna.

PSG PRIHVATIO PONUDU

Ipak, čini se da napreduju u dovođenjenju novog desnog krila za nadolazeću sezonu, jer izvješća u Španjolskoj tvrde da je njihova ponuda za portugalskog internacionalca Goncalo Guedesa prihvaćena.

Španjolski premier Don balon izvještava da je PSG prihvatio ponudu od 80 milijuna eura za 21-godišnjaka.

[su_bet365_100bonus]

Sa mnogo špekulacija oko budućnosti Anthony Martiala, Jose Mouirnho bi mogao gledati Guedesa kao zamjenu za francuskog internacionalca i onoga koji može igrati desno krilo.

Martial je bio jedan od nekoliko igrača koji su testirani na desnoj strani prošle sezone, ai sa ograničenim uspjehom.

Želeći da izazove Manchester Cityja i društvo u seoni 2018/19, Jose izgleda želi da ovog ljeta dovede desnog krilnog igrača.

Slijedeći izvješća da Gareth Bale ostaje u Real Madridu, izgleda da je Jose Mourinho brzo krenuo i postavio svoje znamenitosti na drugog igrača.

[su_bet365_koeficijenti]

Goncalo Guedes je visoko ocijenjen prije tri godine u Benfici, gdje je započeo svoju karijeru prije nego što je zaradio transfer velikog novca u PSG u siječnju 2017. godine.

Međutim, on je odigrao samo sedam ligaših nastupa u Francuskoj u svojoj prvoj sezoni, a zatim proveo 2017/18 sezonu na posudbi u Valenciji u Španjolskoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!