NaslovnicaVijestiPSG pripremio ponudu od 59 milijuna funti za Bernarda Silvu, Man City...

PSG pripremio ponudu od 59 milijuna funti za Bernarda Silvu, Man City razmatra prodaju

PSG je navodno spreman ući u utrku za potpis veznjaka Manchester Cityja Bernarda Silve. Francuski prvak priprema ponudu za Silvu i spreman je platiti čak 70 milijuna eura (59,1 milijun funti) za portugalsku zvijezdu, koja ima još tri godine ugovora na Etihadu.

Barcelona je također bila snažno povezana s veznjakom, koji je zabio 48 golova u 253 utakmice za City otkako se pridružio klubu u 43,5 milijuna funti vrijednom transferu iz Monaca 2017. godine. Ali stalne financijske poteškoće katalonskog kluba spriječile su pokušaje da ovog ljeta potpišu portugalskog reprezentativca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govoreći ranije ovog mjeseca o mogućem odlasku iz kluba s kojim je osvojio četiri naslova Premier lige, Silva je izjavio: “Uvijek sam govorio da sam sretan ovdje, ali ne znam što će dalje biti. Vidjet ćemo. Moj odnos s klubom je vrlo iskren. Bio sam otvoren s njima i oni znaju što želim. Ako ostanem, bit ću jako sretan. Uvijek ću poštivati ​​ovaj klub i davati sve od sebe za njega.”

City je navodno postavio cijenu od 80 milijuna eura (67 milijuna funti) za Silvu, koji je bio jedan od najboljih igrača kluba prošle sezone. Hoće li se ova dva kluba uspjeti dogovoriti oko ponude, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!