NaslovnicaVijestiPSG: Prodaćemo Neymara Realu, ali pod jednim uvjetom!

PSG: Prodaćemo Neymara Realu, ali pod jednim uvjetom!

Francuski klub spreman je da proda svoju zvijezdu Neymara Real Madridu, koji je prošlog ljeta stigao u PSG iz Barcelone u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura, ali pod jednim uvjetom.

Povratak Neymara u Španjolsku je sve češća tema nogometne javnosti u posljednje vrijeme, a navodno, Brazilac se povjerio najbližim prijateljima kako sanja o povratku i selidbi na Santiago Bernabeu.

On je ove sezone postigao 24 gola u 23 utakmice za PSG, ali njegova neskrivena ambicija je da postane predvodnik “kraljevskog kluba”, gdje ga vide kao idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda, koji bi kako stvari stoje, uskoro mogao napustiti madridski klub, pošto se sve češće provlači kako je nezadovoljan tretmanom u klubu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Neymar je nedavno izjavio da bi igranje u Madridu olakšalo put do Zlatne lopte, koju je Ronaldo osvojio po peti put u karijeri. Mnogi smatraju da je upravo zbog toga i napustio Barcu, jer je vjerovao da u Messijevoj sjeni nikada ne bi mogao stići do te nagrade.

Transfer glasine: Real nudi dvojicu nogometaša plus novac za De Geu, veznjak Juventusa napušta klub, Pastore se vraća u Italiju

Sanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivati u Unitedu!

Dogovor sa Realom je moguć, pošto u Neymarovom ugovoru nema otkupne klauzule, kao što je to inače slučaj sa vrhunskim nogometašima, pošto pravila Ligue 1 zabranjuju tako nešto.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi obećao je brazilskom nogometašu da će dobiti dozvolu da se vrati u Španjolsku, ukoliko sa PSG-om osvoji Ligu prvaka, prvu u povijesti za pariski klub.

[su_no1_for_tennis]

PSG se u osmini finala Lige prvaka sljedećeg mjeseca sastaje upravo sa Real Madridom, a biće oslabljen neigranjem Kyliana Mbappea zbog ozljede.

Pariski klub se nalazi na vodećoj poziciji Ligue 1 sa 56 bodova poslije 22 utakmice, 8 više od drugoplasiranog Lyona, od kojeg su poraženi u derbiju prošlog vikenda. U subotu na Parku prinčeva dočekuju Montpellier.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!