NaslovnicaVijestiSanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivati...

Sanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivati u Unitedu!

Sanchez je prelaskom iz Arsenala u United postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige.

Svaka ljubav u profesionalnom nogometu ima cijenu, a ljubav prema Manchester Uniteda i Alexisa Sancheza – 450.000 eura. Tjedno!

Za ovu tjednu platu, odnosno za 23,6 milijuna eura do 2022. godine, ovaj 29-godišnji čileanski napadač se “razdužio” u svlačionicu Arsenala, javio se ekonomu Manchester Uniteda, snimio promotivni spot u svlačionici “Crvenih vragova” i u utorak je predstavljen navijačima kluba sa Old Trafforda.

[su_premierleague]

S ovim novcem Sanchez je postao najviši plaćeni igrač u povijesti engleske Premier lige. To znači da su tek četiri nogometaša ispred Sancheza po visini zarade.

Neymar (PSG) na vrhu je liste najplaćenijih sa 36 milijuna eura, slijede Messi (Barcelona) sa 35 milijuna, Ronaldo (Real Madrid) sa 32 i Oscar (Shanghai) sa 24 milijuna eura.

Transfer glasine: Newcastle obara klupski transfer rekord, Aymeric Laporte izabrao klub za nastavak karijere, Roma dovodi igrača Barcelone

Nekadašnji nogometaš Arsenala i Milana koji je zaradio veliki novac privatnim biznisom, nakon pauze seli se u La Ligu

Čileanskom nogometašu po visini godišnjeg prihoda “prijete” još samo Bale (Real Madrid), sa 23 milijuna, i Hulk (Shanghai SIPG) sa 20 milijuna.

“Oduševljen sam što sam stigao u najveći klub na svijetu. Proveo sam prelijepe tri i po godine u Arsenalu i iz ovog kluba nosim lijepe uspomene. Šansa da igram na historijskom stadionu i radim s Joseom Mourinhom je bila nešto što nisam mogao odbiti.”

[su_bet365_100_bonus]

“Ponosan sam što sam prvi Čileanac koji će zaigrati za Unitedov prvi tim. Nadam se da ću pokazati našim navijačima širom svijeta zašto me je klub želio dovesti”, izjavio je Alexis Sanchez.

“Želim da razjasnim situaciju sa Henryjem. On mi nikada nije rekao da napustim klub, to je bila moja odluka. On voli Arsenal i jednog dana bi bilo odlično da ga vidim na klupi Arsenala jer zaista voli klub”, razjasnio je čileanski nogometaš na Twitteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!