NaslovnicaVijestiPSG PRONAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA: Ako Brazilac napusti Francusku, Parižani njegovu zamjenu...

PSG PRONAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA: Ako Brazilac napusti Francusku, Parižani njegovu zamjenu pronašli u Premier ligi!

Moglo bi biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi sa nekim od najboljih igrača Liverpoola ako nastave i osvoje Premier ligu ove sezone.

PSG PRONAŠAO ZAMJENU

Možda će zvučati pomalo apsurdno kada razmislite koliko su dobri, ali neki će igrači biti na pravom raskrižju kada je riječ o odluci za ostanak i pokušaju gradnje neke vrste dinastije ili odlaska u potrazi za većim novcem i novim izazovom.

Mnogo pozornosti odlazi Mohamed Salahu zbog njegovih izvanrednih nastupa, ali možete tvrditi da je Sadio Mane svako malo bio dobar. U 15 utakmica Premier lige postigao je devet golova, ali njegov tempo i vještina uzrokuju probleme.

PSG se sada spominje kao moguća destinacija za Manea.

Trenutačno imaju Neymara i Kylian Mbappea, tako da im možda nije potreban u ovom trenutku, ali čini se da je identificiran kao moguća zamjena za Neymara ako ode.

Trenutačno nije spomenuta naknada za transfer, ali sugeriraju da je odbor PSG-a vrlo zainteresiran za igrača Liverpoola. Izvještaj sugerira da im se zapravo sviđa Maneov intenzitet i mentalitet, za koje smatraju da su oni daleko bolji od onih osobina koje Neymar pokazuje.

PSG ionako ima mnogo novca, pa ako prodaju Neymara, onda morate misliti da bi mogli Liverpoolu poslati ponudu koju će biti teško odbiti, pogotovo ako Mane odluči da je to najbolje za njegovu budućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!