NaslovnicaVijestiPSG pronašao zamjenu za Thiaga Silvu: Novo pojačanje u obrani koštat će...

PSG pronašao zamjenu za Thiaga Silvu: Novo pojačanje u obrani koštat će ih 70 milijuna eura!

PSG želi dovesti braniča Intera Milana Skriniara kao zamjenu za Thiago Silvu, koji je nedavno otišao u Chelsea.

PSG pronašao zamjenu

Skriniar je u svoje vrijeme u Seriji A bio odličan i čini se da bi mogao biti spreman preći u još veći klub ovog ljeta kako bi nastavio svoju karijeru i osvojio neki trofej.

Prema pisanju Calciomercata, PSG je izgleda započeo razgovore o potencijalnom transferu, a Skriniar je također spomenut kako meta za Tottenham.

Slovački internacionalac bi bez sumnje bio odlično pojačanej za Spurse, koji bi ovog ljeta mogli zamijeniti legendarnog Jana Vertonghena u obrani, jer žele da se poboljšaju u odnosu na prethodnu sezonu kada su završili na šestoj poziciji.

PSG će zasigurno biti snažan konkurent za ovaj transfer, jer će bez sumnje uložiti dosta resursa u pokušaju zamjene za Silvu u obrani.

Momčad Thomasa Tuchela je pobijeđena u finalu Lige prvaka, a sada će zasigurno imati želju da poboljšaju svoju ekipu kako bi opet pokušali dostići finale i ovog puta osvojiti trofej.

Calciomercato navodi kako će Inter staviti cijenu na Skriniara od 70 milijuna eura, iako izvještaj također sugerira da vjerojatno neće dobiti taj puni iznos za njega.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!