NaslovnicaVijestiPSG razmatra prodaju Kyliana Mbappea: Već pronašli zamjenu za njega u Engleskoj!

PSG razmatra prodaju Kyliana Mbappea: Već pronašli zamjenu za njega u Engleskoj!

PSG navodno razmatra mogućnost prodaje Kyliana Mbappea ovog ljeta, nakon što je Francuz ovog mjeseca odbio novi petogodišnji ugovor, navodi RMC Sport.

PSG razmatra prodaju

Od povratka Mbappea u Pariz nakon razočaravajućeg Eura, bilo je nekoliko izvještaja da je mladi superzvijezda nesretan u klubu jer je sada namjeravao pristupiti Real Madridu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kao rezultat toga, RMC Sport otkrio je da PSG sada razmišlja o prodaji Mbappea ovog ljeta jer se boji da bi njegovo gubljenje sljedeće godine bilo katastrofalno nakon što ga je 2018. potpisao za 130,5 milijuna funti.

Nadali su se da će velika ambicija PSG-a na transfer tržištu potpisivanjem Lionela Messija, Gianluigija Donnarumme, Sergija Ramosa, Achrafa Hakimija i Georginija Wijnalduma iskušati Mbappea da ostane u glavnom gradu Francuske, ali to naizgled nije uspjelo.

Iznenađujuće, postoji jedan neimenovani engleski klub koji je dao ponudu za Mbappea, ali čini se da je Real Madrid glavni konkurent za njegov potpis.

Ako Mbappe ode u sljedeća dva tjedna, PSG je imenovao Neymarovog brazilskog suigrača Richarlisona kao potencijalnu zamjenu.

Unatoč svim tim izvješćima, kada je Mauricio Pochettino prošlog tjedna upitan o Mbappeovoj budućnosti, rekao je: “Mislim da je jako dobar, radi naporno kako bi imao dobru sezonu. Kao što sam rekao posljednjih tjedana, Kylian je naš igrač i ja ne vidim zašto ne bi bio s nama ove sezone.”

“Ovo razdoblje je dio nogometa, puno se toga priča, neke stvari se događaju, a druge nikada.

“Najvažnije je da je Kylian vrlo miran. Ima još godinu dana ugovora, igrač je PSG -a. Zadovoljni smo s njim i, koliko vidim, i on je sretan s nama.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!