NaslovnicaVijestiPSG sada ima nevjerojatnih devet golmana u prvoj momčadi!

PSG sada ima nevjerojatnih devet golmana u prvoj momčadi!

Dovođenje Gianluigija Donnarumme iz PSG-a znači da francuski velikan sada ima smiješnih devet golmana u svom sastavu prve momčadi.

PSG sada ima nevjerojatnih

Nakon osvajanja Europskog prvenstva sa Italijom, Donnarumma je potpisao petogodišnji ugovor sa PSG-om.

22-godišnjak će se boriti sa Keylorom Navasom za dres broj 1 na Parku Prinčeva, dok Mauricio Pochettino ima ogroman broj golmana na raspolaganju.

Prošle sezone je Navas bio čvrst izbor između stativa, a Sergio Rico, nekada golman Fulhama i Seville, bio je njegov zamjenik.

Ali PSG također ima dva 21-godišnja golmana Marcina Bulku i Garissone Innocenta, kao i 18-godišnjake Lucasa Lavelleu i Denisa Franchiju.

Potom je tu i 30-godišnjak Alexandre Letellier, koji je nedavno potpisao produljenje ugovora, iako još nije nastupio u prvoj momčadi.

Devet golmana vjerojatno će postati osam, jer je Alphonse Areola blizu transfera u West Ham.

28-godišnjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Fulhamu, gdje je ispao iz Premier lige pod vodstvom Scotta Parkera.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!