NaslovnicaVijestiPSG sprema novi ugovor za Lionela Messija, ali postoji jedan problem

PSG sprema novi ugovor za Lionela Messija, ali postoji jedan problem

Francuski mediji objavili su vijest da je PSG pripremio novi ugovor za Lionela Messija. Messi ove sezone igra sjajno i prvi je put osvojio nagradu za igrača mjeseca Ligue 1, a u 16 utakmica zabio je 11 golova i upisao 11 asistencija.

Argentinca sljedeće sezone u dresu Parižana želi vidjeti i sportski direktor Luis Campos. Budući da je klub oduševljen njegovim izvanrednim profesionalizmom, kao i njegovim igrama na travnjaku, odlučili su produžiti njegov ugovor koji istječe sljedećeg ljeta. Međutim, financijski aspekt Messijevog potencijalnog produljenja ugovora veliki je problem za PSG jer je klub izgubio 350 milijuna eura prošle sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako se navodi, vlasnicima PSG-a novac nije problem, ali moraju poštivati ​​financijski fair play, a s obzirom na to da je Messijeva plaća veća od 40 milijuna eura, to Parižanima stvara ogroman teret.

PSG će pokušati smanjiti Messiju plaću, što on sigurno neće prihvatiti i mogu se samo nadati da Argentinac neće tražiti povećanje primanja. Što će na kraju biti, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!