NaslovnicaVijestiPSG sprema novo veliko pojačanje, spremni platiti 60 milijuna eura

PSG sprema novo veliko pojačanje, spremni platiti 60 milijuna eura

Momčad PSG-a sljedećeg tjedna planira dovršiti transfer Milana Škriniara iz Intera, a za usluge ovog braniča spremni su platiti čak 60 milijuna eura.

Mediji u Italiji pišu da je ključ ovog transfera zapravo Achraf Hakimi, branič PSG-a koji je također u Francusku došao iz Intera, a koji ga je uvjerio da je Pariz pravo okruženje za njega i da se treba okušati u jednoj od najboljih momčadi u Europi..

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon telefonskog razgovora s Hakimijem, Skriniar je dao zeleno svjetlo za prelazak u Pariz, a preostaje još da se klubovi dogovori oko odštete.

PSG nudi blizu 60 milijuna eura, dok bi Inter želio deset milijuna više, pa se očekuje da će se dva kluba naći “negdje na sredini”.

Skriniarova “olakšavajuća” okolnost bit će plaća od sedam milijuna eura po sezoni, što je znatno više nego što zarađuje u Italiji.

Nakon što je Mbappe produžio ugovor s PSG-om, ovaj klub je aktivno počeo planirati sljedeću sezonu i momčad s kojom konačno želi osvojiti trofej Lige prvaka. Ono što ostaje nejasno je budućnost Neymara. Brazilac želi ostati u Parizu, dok bi ga čelnici kluba željeli vidjeti u nekom drugom okruženju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!