NaslovnicaVijestiPSG sprema ponudu od 50 miliona funti za napadača

PSG sprema ponudu od 50 miliona funti za napadača

PSG sprema ponudu od 50 miliona funti za napadača. Liverpoolov napadač je postao meta za novo okrunjene francuske prvake, koji bi mogli izgubiti dva napadača, Zlatana Ibrahimovića i Edinson Cavanija ovog ljeta.

PSG sprema ponudu

PSG nadgleda Liverpoolovog napadača Daniel Sturridge-a za kojeg planiraju poslati ponudu od 50 miliona funti.

Novo okrunjeni Francuski prvaci bi na ljeto mogli izgubiti Edinson Cavanija i Zlatana Ibrahimovića, a Sturridge je identificiran kao novo potencijalno pojačanje u slučaju da ovaj par ode.

PSG će poslati svoje čelnike u London kako bi nadgledali prijateljski susret Engleske i Nizozemske u utorak i za početak su oduševljeni Sturridge-om i onim što su vidjeli od njega.

Napadač Redsa potpisao je ugovor na pet godina prošle sezone, ali je uznemiren zbog ozljeda u nekoliko posljednjih mjeseci te je povećalo frustracije u igri Jurgen Kloppa, a Liverpoolov menadžer će gledati da nađe zamjenu za engleskog reprezentativca.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!