NaslovnicaVijestiPSG stavio 10 igrača na transfer listu kako bi finansirali Messijev ugovor!

PSG stavio 10 igrača na transfer listu kako bi finansirali Messijev ugovor!

PSG ovog je ljeta stavio na raspolaganje za transfer ili posudbu čak deset igrača, zbog skorašnjeg potpisivanja Lionela Messija.

Nakon što je objavljeno da će Messi napustiti Barcelonu, francuski divovi su odmah krenuli raditi na njegovom potpisu i sada se čini da će sljedećih dana završiti senzacionalni dogovor za šestostrukog dobitnika Zlatne lopte.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Očekuje se da će Messi, koji će nositi broj 19. u Parizu, potpisati dvogodišnji ugovor sa mogućnošću produljenja na treću.

Prema francuskim medijima, dobit će 21 milijun funti potpisivanjem bonusa i zaraditi istu svotu svake godine tijekom svog boravka u Parizu.

PSG ima finansijske kapacitete za završavanje ovog ugovora i očekuju da će nakon potpisivanja zaraditi ozbiljan novac od komercijanih poslova i prodaje dresova, ali ipak trebaju smanjiti svoje plaće.

Kao rezultat toga, rečeno je da se na transfer listi nalazi mnoštvo prvotimca.

PSG je vrlo otvoren za ponude za Abdoua Dialla, Thila Kehrera, Idrisse Gueye i Rafinhe, dok bi čak mogli dopustiti Mauru Icardiju i Anderu Herreri da odu iako je par željan ostati. Spomenuta su još četiri igrača koja nisu imenovana.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!