NaslovnicaVijestiPSG stavio pet igrača na transfer listu kako bi smanjio troškove!

PSG stavio pet igrača na transfer listu kako bi smanjio troškove!

PSG je odlučio prodati pet igraa u posljednjim tjednima ljeta kako bi im se smanjio iznos plaća nakon najupečatljivijeg prijelaznog roka u posljednje vrijeme.

Momčad Mauricija Pochettina uspjela je zapečatiti besplatni transfer stoljeća, nakon što je Lionel Messi stigao u glavni grad rancuske. Barcelona ga nije mogla registrirati za novu sezonu i PSG je uskočio sa nevjerojatnim ugovorom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U Messija PSG je također potpisao Gianluigija Donnarummu, bivšeg veznjaka Liverpoola Georginija Wijnalduma, beka Chrafa Hakimija i bivšeg kapetana Reala Sergija Ramosa.

Iako su većina potpisa bili besplatni transferi, francuski klub je potrošio stotine milijuna eura na plaće, jer je samo Messijev ugovor oko 35 milijuna eura po sezoni nakon poreza.

Unatoč svim tim primanjima, PSG je do sada ovog ljeta uspio prodati samo jednog igrača, nakon što su prodali lijevog beka Mitchela Bakkera Leverkusenu za 10 milijuna eura.

Prema francuskim medijima, Julian Draxler, Pablo Sarabia, Rafinha Alcantara, Layvin Kurzawa i Thilo Kehrer su pet timena koje je Pochettino odlučio staviti na transfer listu.

Uz sve prilagodbe u sastavu PSG-a posljednjih mjeseci, mnogi si ih navijači i stručnjaci proglasili novim ‘Galacticosima’.

Kada su Pochettina pitali za njegovu momčad uoči nove sezone, rekao je: “Cilj je od svih ovih vrhunskih igrača napraviti vrhunsku momčad. To je ogroman izazov na koji pristupamo sa entuzijazmom.”

“Morat ćemo smisliti kako da zajedno radimo na dinamici u kojoj svatko može pronaći svoju ulogu. Ako ne budemo igrali zajedno i ne budemo se trudili dovoljno teško, bit će teško igrati onako kako želimo. Morat ćemo imati stalan osjećaj da smo zahtjevan i ujedinjen tim.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!