NaslovnicaVijestiPSG u pregovorima sa bivšom zvijezdom Real Madrida

PSG u pregovorima sa bivšom zvijezdom Real Madrida

Prema pisanju francuskih medija, Paris Saint-Germain je u pregovorima sa bivšim veznjakom Real Madrida Lassanom Diarrom.

Lassana Diarra stiže u PSG

Tim Unaija Emeryja igra sjajno ove sezone. Ubjedljivo su vodeći u francuskom prvenstvu, gdje nemaju pravu konkurenciju, a impresionirali su i u Ligi prvaka, gdje su u grupnoj fazi postavili novi rekord po broju postignutih golova.

Lassana Diarra stiže u PSG

‘Parižani’ trenutno imaju jedan od najkompletnijih timova na svijetu. Međutim, ove zime planiraju dovesti još pojačanja, prvenstveno u veznom redu, gdje pored standarnih Marca Verrattija i Adriena Rabiota imaju samo Thiaga Mottu, koji igra malo povučenije.

Navodno, nogometaš za kojeg su pokazali interes je bivša zvijezda Real Madrida Lassana Diarra, koji trenutno nastupa za Al Jaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Francuz ima 32 godine i u karijeri je nastupao za klubove kao što su Chelsea, Arsenal i Real Madrid. Iako se nije proslavio u londonskim klubovima, u dresu Real Madrida je skupio preko 100 nastupa u svim takmičenjima u nešto više od četiri sezone, te osvojio La Ligu, Kup Kralja i Španjolski Superkup po jednom.

Diarra je prvi dio prošle sezone nastupao u dresu Marseillea, ali su u klubu odlučili raskinuti ugovor s njim 14. februara ove godine nakon što je skupio samo 11 ligaških nastupa te sezone. Samo par mjeseci nakon toga je stigao u Al Jaziru, ali, po svemu sudeći, ubrzo bi se mogao vratiti u Francusku, odnosno rodni grad Pariz.

Paris Saint-Germainu bi odgovarao njegov dolazak, s obzirom da bi stigao besplatno, te zbog činjenice da se klub nalazi pod UEFA-inom istragom zbog kršenja financijskog fair-playa. Navodno, u Al Jaziri se pod svaku cijenu žele riješiti 32-godišnjaka, te tako osloboditi mjesto za novog stranog igrača.

PSG je vodeći u francuskom prvenstvu sa 50 osvojenih bodova nakon 19 odigranih utakmica, te ispred trenutnog prvaka Monaca, te Lyona ima devet bodova prednost. Na četvrtom mjestu se nalazi Marseille sa 38 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!