NaslovnicaVijestiPSG u velikim problemima: Neymar bi zbog ovoga mogao propustiti finale Lige...

PSG u velikim problemima: Neymar bi zbog ovoga mogao propustiti finale Lige prvaka!

Neymar bi mogao propustiti finale Lige prvaka, nakon što je Brazilac na kraju polufinalne utakmice protiv Leipziga prekršio jedan od protokola COVID-19.

Neymar bi zbog

PSG je u utorak navečer bio u dobroj formi protiv njemačkih autsajdera, a Neymarova nevjerojatna asistencija za Angela di Mariju vjerojatno je najbolji trenutak te noći.

Nakon izvrsnih nastupa u četvrtfinalu i polufinalu, Neymar je ključan za francuskog prvaka, ali bi mogao propustiti finale.

Nakon utakmice je viđe kako mijenja dres sa braničem Leipziga Marcelom Halstenbergom. To je u suprotnosti sa pravilima koja su uspostavljena zbog pandemije koronavirusa.

UEFA-in protkol kaže: “Igračima se preporučuje suzdržavanje od razmjene dresova”, a ne pridržavanje protokolo mogu dovesti do disciplinarskih mjera u skladu sa UEFA-inim disciplinskim propisima.”

U pravilima se ne navodi da razmjena dresova dovodi do toga da se igrač mora samoizolirati, niti se govori o tome koje mjere će se posebno primijeniti, tako da nema jamstva za suspenziju.

Povrh svega, protokol da se ne mijenjaju dresovi samo je ‘preporučen’ potencijalno znači da bivša zvijezda Barcelone neće nužno dobiti suspenziju.

PSG će u finalu dočekati Lyona ili Bayerna koji večeras igraju u Ligi prvaka, gdje je Bayern ogroman favorit sa koeficijentom od 1.20 na njihovu pobjedu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!