NaslovnicaVijestiPSG zainteresiran za 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca

PSG zainteresiran za 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca

Lovro Majer je nakon dolaska iz Dinama odigrao sjajnu sezonu u Rennesu, a njegove igre zamijetili su brojni veliki klubovi. Prije dva dana Footmercato je objavio kako je za 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca zainteresiran i PSG.

Majer je ove sezone postigao 11 golova uz 13 asistencija za Rennes, a za njega su zainteresirani madridski Atletico i RB Leipzig.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Footmercat je kontaktirao Mayerovog agenta Andyja Barua koji nije ni demantirao ni potvrdio interes Parižana, no to je očekivana reakcija svakog menadžera u ovoj situaciji. Vrijedi spomenuti da je Majerovu dobru formu prepoznao i Transfermarkt, sada je njegova vrijednost postavljena na oko 20 milijuna eura.

Footmercato je napisao da će Marco Verratti jedini imati sigurno mjesto u veznom redu PSG-a te da će francuski prvak ovog ljeta trebati nekoliko veznjaka, a na popisu je i bivši Dinamov veznjak koji je prošlog ljeta stigao u Rennes za 12 milijuna eura.

Vrlo je moguće da ćemo sljedeće sezone gledati Lovru Majera u dresu PSG-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!