NaslovnicaVijestiPSG započeo razgovore sa predstavnicima Paula Pogbe!

PSG započeo razgovore sa predstavnicima Paula Pogbe!

PSG je razgovarao sa predstavnicima Paula Pogbe o potencijalnom preseljenju u francusku prijestolnicu ovog ljeta, prema izvješćima.

Pogbi je ostalo još 12 mjeseci do isteka trenutnog ugovora na Old Traffordu, a pregovori o produljenju boravka u Manchesteru navodno su stagnirali.

Prema pisanju Athletica, Pogbini predstavnici su vodili razgovore sa francuskom ekipom o tome hoće li ovaj transfer biti izvediv ovog ljeta.

Uz to, Crveni đavoli će se pripremiti za ponudu od velikana iz Liue 1, međutim, nije jasno da li je 28-godišnjak zainteresiran za taj transfer.

No, United riskira da sljedećeg ljeta, kada mu istekne ugovor, izgubi Pogbu – koji ih je 2016. godine koštao 89 milijuna funti, u besplatnom transferu.

Crveni đavoli bi ukupno trebali potrošiti preko 110 milijuna funti kupnjom Raphaela Varanea iz Real Madrida, nakon što je Jadon Sancho iz Borussije Dortmund potpisao za 73 milijuna funti.

Prodaja Pogbe mogla bi vratiti klubu oko 50 milijuna funti i omogućiti Oleu Gunnaru Solskjaeru da se kreće prema novim pojačanjima poput Kierana Trippiera i Saula Nigueza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!