NaslovnicaVijestiPušnik: Hajduk je po budžetu mali klub, ali po navijačima veliki

Pušnik: Hajduk je po budžetu mali klub, ali po navijačima veliki

Trener splitskog Hajduka, Marijan Pušnik rekao je da je Hajduk mali klub po budžetu i rezultatima, ali je veliki po tradiciji i navijačima. U posljednje četiri utakmice Hajduka, splitski klub je četiri pogotka postigao u sudačkoj nadoknadi, a od devet golova šest su postigli igrači koji su ušli sa klupe, te zbog toga velike zasluge idu za trenera Pušnika.

Pusnik

Hajduk je u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Europe savladao Oleksandriju sa 3-0, ali Pušnik kaže da još nije vrijeme za slavlje.

“Tek smo odigrali prvo poluvrijeme, i dalje vjerujem da je Oleksandija jaka momčad. Da nas Kalinić nije spasio u početku, možda bi bilo 3:0, a ne 0:3. Nije još vrijeme za slavlje”, riječi su Pušnika.

Hajduk se nakon prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Europe okreće HNL i gradskom derbiju sa Splitom koji ih očekuje sutra od 21:00.

Untitled

KLADI SE SPLITSKI DERBI
“Split je novi izazov i moramo ga dočekati spremni. Imamo određenih problema, Jefferson je dobio udarac, Bilji nije spreman, neke igrače moramo i odmoriti, nekima dati šansu da se pokažu…”, rekao je Pušnik a prenio je Jutarnji List.

Najupečatljivija izjava Pušnika svakako je da je Hajduk mali klub zbog budžeta i rezultata, ali veliki po tradiciji i navijačima. Slovenski stručnjak je upozorio svoje igrače da navijače ne mogu varati – navijači sve vide i sve znaju.

“Hajduk je po tradiciji i navijačima veliki, ali po trenutnom budžetu i rezultatima mali klub. Svjesni smo da ne možemo dovesti ne znam kakva pojačanja, ali ovaj kadar može i mora puno bolje. Ako Domžale mogu pobijediti West Ham, može i Hajduk više i bolje od ovoga. Igrači moraju shvatiti da se navijače ne može varati. Oni sve vide i sve znaju, od njih se ne može ništa sakriti.”

Pušnik je otkrio da je imao namjeru dovesti junaka Domažala na utakmici protiv engleskog West Hama kojeg predvodi Slaven Bilić, Matica Črnica, ali novaca nije bilo.

“A što reći na to, nego da mi je žao. Znao sam o kakvom se igraču radi, tražio sam ga, ali nije bilo novca da ga se dovede iako nije bio skup. Sad će ga biti nemoguće dovesti, a da je došao, vratio bi uloženo deset puta.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!