NaslovnicaVijestiPUSTILI GA DA ODE ZA 500.000 FUNTI, A NAKON DVIJE GODINE VRIJEDI...

PUSTILI GA DA ODE ZA 500.000 FUNTI, A NAKON DVIJE GODINE VRIJEDI 50 MILIJUNA: Ovo je najveća greška koju je Arsenal napravio do sada!

Arsenalov regrutni tim ostat će ponovo zatečen, nakon što je mladić Donyell Malen postigao gol za PSV protiv Ajaxa u nedelju.

najveća greška

Malen, koji ima 20 godina, je prošlog tjedna postigao nevjerojatnih pet golova u pobjedi PSV-a protiv Vitessea, a pucao je desnom nogom pored stopera Ajaxa Andrea Onane u 77 minuti da bi njegov tim osvojio bod na Philips stadionu.

Mladić, koji je ove godine postigao nevjerojatnih 12 golova u 15 nastupa, napravio je međunarodni debi prije nekoliko tjedana kada je Nizozemska pobijedila Njemačku sa 4-2 u Hamburgu i naravno, on je i tu postigao gol. Postigao je prvi gol u Europskoj ligi protiv Sportinga prošlog tjedna.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Izgleda da je Arsenal napravio veliku grešku puštajući talentiranog napadača prije dvije godine za malenu naknadu od 500.000 funti, prema The Mirroru, koji sada tvrdi da je njegova vrijednost porasla na 50 milijuna funti.

Isti izvor izvještava da Topnici prate Malena sa ciljem da ga eventualno ponovo potpišu, unatoč tome što je njegova cijena sada 100 puta već anego što je bila kada je napustio London.

Čini se da je Malen imao jaku vezu sa bivšim menadžerom Arsene Wengerom, koji ga je vodio na predsezonu u Kini i Australiji 2017. godine, ali je svakako prodan tog ljeta.

Arsenal je napravio istu tu grešku kada su prodali Serge Gnabryja za 5 milijuna funti.

24-godišnjak je sada jedan od najperspektivnijih igrača u Europi, a impresionirao je za Bayern Munchen i za Njemačku.

Arsenal bi mogao imati konkurenciju ako nastavi da ganja Malena, a Liverpool će također gledati ovo čudo od djeteta, oni imaju već jak nizozemski kontigent – ,eđu njima su Virgil Van Dijk, Georginio Wijnalduim i 17-godišnjibranič Seppe van Den Berg.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!