NaslovnicaVijestiQuique Setien ekspresno dobija novo pojačanje: Odlični Brazilac stiže u Barcelonu do...

Quique Setien ekspresno dobija novo pojačanje: Odlični Brazilac stiže u Barcelonu do kraja januara!

Barcelona je na pragu postizanja sporazuma s veznjakom, koji je već standardni član jednog od najvećih brazilskih klubova Palmeirasa. Barca je već napravila plan kako bi se nogometaš što brže prilagodio španjolskom nogometu.

novi trener Barcelone

Barcelona je posljednjih godina sklopila dosta ugovora s brazilskim klubovima, a branič Yerry Mina i vezni Arthur preselili su se u Španjolsku, koji su smatrani dvojicom najboljih igrača brazilskog prvenstva. Sve primamljivije brazilsko tržište ponovno je navelo Katalonce na kupovinu, a brazilski i španjolski mediji tvrde da je Blaugrana na rubu postizanja transfera za 21-godišnjeg veznjaka Palmeirasa Matheusa Fernandesa koji je, unatoč svojim godinama za ovaj klub odigrao 74 utakmice.

Sve je dogovoreno – Danac odlazi za 17 milijuna: Christian Eriksen dogovorio uslove – u novom klubu će zarađivati 7.5 milijuna funti!

Matheus Fernandes prototip je brazilskog veznjaka koji je, zbog dobre tehnike, kontrole igre i kvalitete prolaza, automatski pao na radar Barcelone, baš kao i njegov sunarodnjak Arthur, a brazilski O Globo tvrdi da su oba kluba već pristala na transfer od 7 milijuna eura.

Barcelona razmišlja o slanju talentiranog Brazilca u svoj rezervni tim u trećoj španjolskoj ligi, ali trenutno je puno aktualnija ideja da Fernandes stekne španjolsko iskustvo u Celti iz Viga, gdje bi igrao sa statusom posuđenog nogometaša.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!