NaslovnicaVijestiSve je dogovoreno - Danac odlazi za 17 milijuna: Christian Eriksen dogovorio...

Sve je dogovoreno – Danac odlazi za 17 milijuna: Christian Eriksen dogovorio uslove – u novom klubu će zarađivati 7.5 milijuna funti!

Christian Eriksen je navodno ovog mjeseca najbliži potpisu za Inter Milan.

Sve je dogovoreno

Danski internacionalac je u posljednje vrijeme povezan s Interom, gdje izvještaji Sky Italia tvrde da je dogovorio osobne uvjete s klubom, ali dogovor o transfernoj naknadi tek treba biti dostignuta.

Čini se da je Eriksen na rubu pridruživanja Antoniju Conteu izjavio je The Sun da je dogovorena naknada za transfer u iznosu od 17 milijuna funti. Također se dodaje da će 27-godišnjak potpisati petogodišnji ugovor s Interom koji će mu omogućiti da zarađuje 7,5 milijuna funti godišnje zajedno s bonusima.

Ako je vjerovati ovom izvješću, Inter će dovesti Eriksena za, čini se, veliku pogodbu. 27-godišnjak bi bio prilično čvrst dodatak Nerazzurrima i trebat će im netko poput njega ako žele osvojiti Seriju A.

Conteova ekipa trenutno se nalazi na drugom mjestu na tabeli sa 46 bodova, dva iza vodećeg Juventusa. Sljedeća utakmica im je sutra protiv 17. plasiranog Leccea.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!