NaslovnicaVijestiQuique Setien potvrdio da Barcelona traži napadača: Evo tko im je prioritet...

Quique Setien potvrdio da Barcelona traži napadača: Evo tko im je prioritet do kraja siječnja!

Novi menadžer Barcelone Quique Setien potvrdio je napore kluba da dovede novog napadača u ovogodišnjem prijelaznom roku usred povezivanja sa zvijezdom Arsenala Pierre-Emerickom Aubameyangom.

Quique Setien potvrdio

Gabonski internacionalac jedan je od najboljih na svojoj poziciji, a Goal ga je povezao kao kao zamjenu nakon ozljede Luis Suareza, zamjena koja stiže na posudbu.

Možda se čini da su male vjerojatnoće da bi se Arsenal zabavio takvim potezom, s tim da je Aubameyang previše važan da bi u ovom trenutku otišao na posudbu.

Topnici će se nadati da se njihov klub neće baviti ovim poslom i da neće dopustiti da prođe takav potencijalno loš transfer za njih, ali Setien je naizgled jasno dao do znanja da je novi napadač za Barcu prioritet.

“Istina je da o tome govorimo, ali još uvijek moramo malo pokrenuti neke stvari “, citirao ga je Sport.

Ne spominje se Aubameyang ili druge specifične mete od čovjeka koji je nedavno zamijenio Ernesto Valverdea na Nou Campu, pa će navijači Arsenala držati fige da katalonski divovi možda imaju na umu i druge mete.

Aubameyang je najbolji strijelac Arsenala ove sezone i bio je zajednički osvajač Zlatne kopačke u prošloj sezoni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!