NaslovnicaVijesti"Racija" u Realu: Pored Modrića, još jedan nogometaš utajio porez!

“Racija” u Realu: Pored Modrića, još jedan nogometaš utajio porez!

Pored Luke Modrića, još jedan nogometaš Real Madrida je utajio porez, te se nagodio sa španjolskim vlastima, kako bi izbjegao zavrosku kaznu.

utajio porez

Nogometaš madridskog Reala, Brazilac Marcelo Vieira, priznao je španjolskim vlastima da je utajio porez i pristao platiti 490.971 euro. To je iznos za koji je optužen, a Marseille se dogovorio sa sudom u Madridu za samo 15 minuta, piše španjolski novinski magazin As.

[su_no1forfootball]

Lijevi bek Reala osnovao je tvrtku koja je u razdoblju od 2011. do 2013. godine sakrivala njegove prihode, a priznavanjem krivnje izbjegao je zatvorsku kaznu.

On je jedan u nizu brojnih nogometaša iz Španjolske ili koji su tamo igrali a da su utajili porez, poput Lionela Messija, Neymara, Cristiana Ronalda, Radamela Falcaa, Alexisa Sancheza, Angela di Marije…

OPTUŽEN MODRIĆ: Evo koliko je poreza utajio

Cristiano Ronaldo predao listu Florentinu Perezu: “Ova tri igrača želim u Real Madridu”

Marcelo je debitirao s klupe u porazu Reala protiv Deportiva La Corune 7. siječnja 2007. Prvu utakmicu u prvoj postavi odigrao je 14. travnja 2007. protiv Racing Santandera kojeg je Real također izgubio 2-1.

Nakon što je došao novi trener Bernd Schuster, Marcelo je startao skoro svaku utakmicu od prve minute. Nakon niza loših utakmica, Marcelo je smješten na klupu, a novi trener Juande Ramos je na mjesto bočnog postavio Gabriela Heinzea. Poslije on ulazi na poziciju krila gdje se vrlo brzo prilagodio i postigao svoj prvijenac protiv Sporting Gijona u pobjedi 4:0.

[su_live_koeficijenti]

U veljači 2010. Marcelo produžuje ugovor na još pet godina. Pod novim trenerom, Jose Mourinhom, Marcelo se vraća na svoju prirodnu poziciju lijevog bočnog. On postaje nezamjenjiva karika u prvoj postavi Reala. U zadnje dvije sezone dobio je mnogo pohvala, od Maldinija pa sve do Roberta Carlosa koji su ga nazvali “najboljim lijevim bočnim na svijetu jer Real bez njegovih sposobnosti, tehnika i brzine nije pravi Real”.

Ove sezone Marcelo je za Real odigrao 17 utakmica u svim natjecanjima, u kojima je postigao 1 gol, te upisao 3 asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!