NaslovnicaVijestiRadamel Falcao mogao bi poći stopama bivšeg suigrača

Radamel Falcao mogao bi poći stopama bivšeg suigrača

Ranije ovaj tjedan Stamford Bridge je napustio Ramires za 25 milijuna funti, a sada isti klub koji je doveo 28-godišnjaka želi dovesti još jednog igrača Chelseaja. Radamel Falcao mogao bi poći stopama bivšeg suigrača.

OIR_resizer

Jiangsu Suning već je potrošio pravo malo bogatstvo na Ramiresa, a prema pisanju dnevnog lista Deportes RCN njihova nova meta je Radamel Falcao, koji tjedno na Stamford Bridgeu zarađuje 265.000 funti.

Kolumbijac, koji se nije uspio nametnuti u Chelseaju, u posljednjih nekoliko mjeseci imao je i problema sa ozljedama.

Chelsea će do kraja prijelaznog roka pokušati dovesti jednog napadača iz Premier lige. Alexandre Pato trebao bi biti trenutna zamjena za Kolumbijca, koji je postigao samo jedan pogodak u devet nastupa za klub ove sezone.

Jasno je kako Falcao ima iskustvo kojim može dominirati u Kini, no njegovi problemi sa ozljedama mogli bi se nastaviti i u Jiangsu Suningu.

Očekuje se kako će se Kolumbijac na teren vratiti 17. veljače.

Podsjetimo, Chelsea je prošlo ljeto AS Monacu uplatio 8,3 milijuna eura za jednogodišnju posudbu Radamela Falcaa.

[su_bet365_f1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!