NaslovnicaVijestiRadnik pogrebnog poduzeća otpušten nakon što snimio selfie pored tijela Diega Maradone!

Radnik pogrebnog poduzeća otpušten nakon što snimio selfie pored tijela Diega Maradone!

Radnik pogrebnog poduzeća otpušten nakon što se uslikao pored tijela Diega Maradone.

Maradonin lijes izložen je u predsjedničkoj palači Casa Rosada u Buenos Airesu nakon njegove tragične smrti u srijedu u dobi od 60 godina.

Sepelios Pinier, kojeg je radnik zastupao, potvrdio je da je muškarac smijenjen zbog svog ponašanja.

Jedna od slika prikazuje muškarca kako pozira sa palcem okrenutim prema gore uz tijelo Maradone.

Menadžer Sepeliosa Piniera Matias Picon inzistira da je taj čovjek bio dio vanjske stranke, čiji je zadatak bio nositi lijes.

“Moj otac ima 75 godina i plače, ja plačem, i moj brat također, uništeni smo.”

“On ovdje nije zaposlenik, on je treća strana koja nam je samo pomogla utovariti lijes jer je težak. Obitelj je odabrala sanduk od cedra koju je vrlo teško transportirati i zato smo ih pozvali, samo da bi nosili lijes.”

Maradonin odvjetnik Matias Morla pokrenuo je oštar napad na Twitteru i rekao da će se ‘osobno pobrinuti’ za onoga tko je fotografirao.

“S obzirom na viralizaciju slike Diega na samrtnoj postelji, osobno ću se pobrinuti za pronalazak nitkova koji je snimio tu fotografiju. Svi odgovorni za takav kukavičluk platit će”, napisao je.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!