NaslovnicaVijestiRafa Nadal o Messijevoj plaći: Ne razumijem to...

Rafa Nadal o Messijevoj plaći: Ne razumijem to…

Detalji ugovora nogometne zvijezde Lionela Messija, vrijednog vrtoglavih pola milijarde za četiri godine u Barceloni, prodrmali su nogometnu javnost, a svoj komentar o tome dao je i Rafael Nadal.

U trenutku kada Argentinac igra po svemu sudeći posljednju sezonu na Camp Nou, isplivali su povjerljivi podaci i to vjerovatno iz vrha uprave katalonskog velikana.

Zanimljivo, u Messijevu odbranu stao je najbolji španjolski tenisač, i jedan od najboljih u povijesti, Rafael Nadal, poznat kao veliki navijač Barceloninog rivala – Real Madrida.

“Ne razumijem tu raspravu. Govorimo o igraču koji je, bez dvojbe, jedan od najboljih u povijesti nogometa i naplaćuje ono što je klub spreman da mu plati”, objasnio je Nadal, a prenosi Marca.

Problem je što Barcelona u ovom trenutku proživljava teške trenutke zbog velikih dugova.

“Nema rasprave. Klub je smatrao da zaslužuje takav ugovor i mora da se bavi financijama”, dodao je.

Govorio je i o Real Madridu: “Situacija je teška i u Realu. Mnogo je teško planirati bilo šta na sportskoj i klupskoj razini. Ugovore, transfere… Kriza otežava sve i sada je cilj samo da se preživi u ovim vremenima”, završio je popularni Rafa, kome je stric igrao za Barcelonu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!