NaslovnicaVijestiRaheem Sterling napušta Manchester City!

Raheem Sterling napušta Manchester City!

Raheem Sterling spreman je napustiti Manchester City u potrazi za većom minutažom, a sada zraži priliku u inozemstvu, jer navodno ne želi ostati u Premier ligi.

Raheem Sterling napušta

Bio je to frustrirajući početak sezone za Sterlinga, koji u velikoj mjeri nije uspio briljirati za prvaka Premier lige ove sezone, unatoč tome što je tijekom cijelog Europskog prvenstva pokazao svoju nevjerojatnu formu.

kurl=’https://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/10216-2-p%C5%A1-kolo-i-1510-1810-pet-pon’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’custom’ bg_color_custom=’#198900′ border_color=’normal’ text_color=’lgt’]

Cityjevo dovođenje Jacka Grealisha iz Aston Ville za naknadu od preko 100 milijuna funti značilo je da će se minutaža Raheema Sterlinga smanjiti. 26-godišnjak se sada mora boriti sa bivšim igračem Aston Ville, kao i sa Philom Fodenom za svoje mjesto u prvoj postavi.

Međutim, uslijed prijavljenog interesa Barcelone, čini se da bivši igrač Liverpoola već razmišlja o odlasku – ako se za to ukaže prilika.

Govoreći za medije, Sterling je objasnio: “Da postoji mogućnost da odem negdje drugo zbog veće minutaže, bio bih otvoren za to.”

“Kao engleski igrač znam samo Premier ligu i uvijek sam mislio: ‘Znaš, možda bih jednoga dana volio igrati u inozemstvu i vidjeti kako ću se suočiti s tim izazovom.”

Nakon što je postigao 30 golova u 51 natjecateljskoj utakmici za City u sezoni 2019.-20., Sterling se masovno borio za formu u prošloj sezoni.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!