NaslovnicaVijestiRaheem Sterling odmah odletio kući nakon što je opljačkan pred duel sa...

Raheem Sterling odmah odletio kući nakon što je opljačkan pred duel sa Senegalom

Engleski napadač Raheem Sterling nije sudjelovao u sinoćnjoj utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Senegala zbog oružane pljačke koja se dogodila u njegovoj kući. Lopovi su uspjeli ukrasti sve dragocjenosti, a u kući je bila i Sterlingova obitelj.

“Sve što su mogli, lopovi su odnijeli sa sobom. Odnijeli su sve vrijedno. Čini se da je sve bilo dobro isplanirano”, rekli su izvori bliski Sterlingovoj obitelji. Engleskog izbornika Garetha Southgatea pitali su hoće li se Sterling vratiti u Katar.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Stvarno ne znam jer trenutno je to situacija u kojoj mora biti sa svojom obitelji. Ne želim ga stavljati pod pritisak. Ponekad nogomet nije najvažniji i obitelj mora biti na prvom mjestu”, rekao je Southgate.

“Naše misli su s njim i njegovom obitelji. To je privatna stvar, ali nikad nije lako vidjeti da se netko od vaših suigrača i prijatelja nosi s nečim takvim. Siguran sam da će Raheem razgovarati s menadžerom i donijeti najbolju odluku za njega i njegovu obitelj. To je najvažnija stvar. Šaljemo mu najbolje želje i nadamo se da ćemo ga vidjeti što prije”, dodao je kapetan Engleske Harry Kane.

Engleski mediji pišu da Sterlingova posvećenost Engleskoj nikada nije bila upitna te da je samo briga za djecu presudila da ode u tako ključnom trenutku za momčad.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!