NaslovnicaVijestiRaheem Sterling otkrio taktiku koju će Manchester City koristiti večeras na Old...

Raheem Sterling otkrio taktiku koju će Manchester City koristiti večeras na Old Traffordu!

Manchester City se u srijedu suočio sa Manchester Unitedom u derbiju koji bi mogao definirati utrku u Premier ligi sa Liverpoolom.

Raheem Sterling otkrio

Raheem Sterling je otkrio da se za Manchester City ništa ne mijenja kada se u srijedu budu suočili sa Manchester Unitedom i da će glavna taktika i dalje biti kontrola lopte kako bi se kontrolirala igra.

Jedan od najvažnijih Manchester derbija u posljednjim godinama i vjerojatno će biti odlučujući faktor u utrci za titulu Premier lige.

City je trenutno dva boda iza Liverpoola, ali imaju utakmicu manje pred putovanje na Old Trafford, tako da bi pobjeda u ovom susretu Cityja postavila na vrh tabele, s tim da bi tada obje momčadi imale isti broj utakmica, sa još tri preostale do kraja sezone.

Sve manje od pobjede, nasuprot tome, dati će prednost Liverpoolu u posljednjih nekoliko tjedana ove sezone.

Ovo je velika utakmica, a Sterling je otkrio kako će City igrati u ovoj utakmici.

“Takva utakmica, takav stadion, sve je o tome da želite loptu u svojim nogama, ako možete kontrolirati utakmicu,” rekao je 24-godišnjak.

“Mislim da je Pep uvijek to želio, ako igramo u gostima ništa se ne mijenja, uvijek moramo imati loptu i kontrolu nad utakmicom. Večeras nas očekuje velika utakmica sa njihovim navijačima također, za koje znam da će biti glasni i žestoki.”

“Moramo pokušati s vremena na vrijeme da vratimo tempo nazad i način na koji igramo, a mislim da će to večeras biti veliki faktor.”

KLADI SE NA MANCHESTER DERBI

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!