NaslovnicaVijestiRaiola: Matuidi je razočaran

Raiola: Matuidi je razočaran

Nogometaš Paris Saint-Germaina, Blaise Matuidi razočaran je jer mu klub nije dozvolio transfer u Juventus ovog ljeta, izjavio je njegov menadžer Mino Raiola. Matuidi je bio projektiran kao nasljednik svog zemljaka Paula Pogbe, koji je prešao u Manchester United za rekordnih 110 milijuna eura, ali su Parižani stopirali transfer.

Matuidi

“Matuidi je jako razočaran što ga PSG nije pustio. Sada nas očekuju razgovori s čelnicima kluba i vidjet ćemo pravi razlog. Svi smo iznenađeni što su pregovori propali”, rekao je Raiola za Premium Sport.

Francuski veznjak inzistirao je na prelasku u Torino, dogovorio i osobne uvjete, ali je PSG odbacio ponudu Juventusa od 40 milijuna eura. Matuidi je pet godina jedan od ključnih igrača PSG-a, odigrao je 237 utakmica i postigao 26 golova. Jedan je od rijetkih koji je u stvaranju jakog PSG-a i dolaska bogatih vlasnika zadržao bitnu ulogu u timu.

Matuidi je svoju profesionalnu karijerur počeo u Troyesu u kojem je nastupao u periodu od 2004. do 2007. godine, a prije toga promijenio je dosta juniorskih timova. 2007. godine prelazi u Saint Etienne za koji je odigrao 132 meča za četiri godine (2007-2011). Zatim ga kupuje pariški Saint Germain u kojem je do sada već nastupao 170 puta i 19 puta pogađao protivničku mrežu.

PSG je Matuidija doveo kao zamjenu za Clauda Makelelea, a platili su ga 7.5 milijuna eura. Za seniorsku francusku reprezentaciju debitovao je 2010. godine i od tada 52 puta branio boje francuskog dresa, prije toga igrao je za omladinske selekcije ‘Trikolora’.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!