NaslovnicaVijestiRaiola: Matuidi je razočaran

Raiola: Matuidi je razočaran

Nogometaš Paris Saint-Germaina, Blaise Matuidi razočaran je jer mu klub nije dozvolio transfer u Juventus ovog ljeta, izjavio je njegov menadžer Mino Raiola. Matuidi je bio projektiran kao nasljednik svog zemljaka Paula Pogbe, koji je prešao u Manchester United za rekordnih 110 milijuna eura, ali su Parižani stopirali transfer.

Matuidi

“Matuidi je jako razočaran što ga PSG nije pustio. Sada nas očekuju razgovori s čelnicima kluba i vidjet ćemo pravi razlog. Svi smo iznenađeni što su pregovori propali”, rekao je Raiola za Premium Sport.

Francuski veznjak inzistirao je na prelasku u Torino, dogovorio i osobne uvjete, ali je PSG odbacio ponudu Juventusa od 40 milijuna eura. Matuidi je pet godina jedan od ključnih igrača PSG-a, odigrao je 237 utakmica i postigao 26 golova. Jedan je od rijetkih koji je u stvaranju jakog PSG-a i dolaska bogatih vlasnika zadržao bitnu ulogu u timu.

Matuidi je svoju profesionalnu karijerur počeo u Troyesu u kojem je nastupao u periodu od 2004. do 2007. godine, a prije toga promijenio je dosta juniorskih timova. 2007. godine prelazi u Saint Etienne za koji je odigrao 132 meča za četiri godine (2007-2011). Zatim ga kupuje pariški Saint Germain u kojem je do sada već nastupao 170 puta i 19 puta pogađao protivničku mrežu.

PSG je Matuidija doveo kao zamjenu za Clauda Makelelea, a platili su ga 7.5 milijuna eura. Za seniorsku francusku reprezentaciju debitovao je 2010. godine i od tada 52 puta branio boje francuskog dresa, prije toga igrao je za omladinske selekcije ‘Trikolora’.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!