NaslovnicaVijestiRaiola o Pogbinom transferu: Sir Alex je sada protiv mene i Paula

Raiola o Pogbinom transferu: Sir Alex je sada protiv mene i Paula

Mino Raiola ponovo je govorio o Pogbinom transferu u Manchester United, koji su pratile brojne kontroverze, a već neko vrijeme se priča o odlasku Francuza sa Old Trafforda.

Mino Raiola ponovo je govorio o povratku Paula Pogbe u Manchester United. Pogba je 2012. godine iz Uniteda otišao u Juventus da bi se 2016. vratio u transferu vrijednom 100 miliona evra.

Većinu ove sezone Pogba je propustio zbog povrede, a još ranije su se pojavile glasine kako želi da ode. I te glasine se ne stišavaju.

Govoreći za Football International Pogbin agent Mino Raiola ovoga puta nije štedio United u svojim komentarima:

“Nisam nikome prijetio, nisam nikome prislonio pištolj na čelo da bi se Pogba vratio u United. Alex Ferguson je sada protiv mene i Paula. To je njegovo pravo, ali gdje je bio kada je njegov naslednik dovodio Paula nazad na Old Trafford?”

Ne smiruju se ni priče o tome koliko je na Pogbinom transferu u United zaradio Raiola, a čini se da je agentu i to dosadilo:

“Taj Pogbin transfer se stalno vraća u medije. Priča se kako imam prijatelje u FIFA koji mijenjaju zakone i tako utiču na javnost. Zapravo je veoma čudno što se priča o naknadi koju sam dobio u ovom poslu, a niko ne pominje FIFA kada Ajax uzme 150 miliona eura za dva igrača. Tada je svima super kada to uradi Ajax”, rekao je Raiola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!