NaslovnicaVijestiRAIOLA SREDIO TRANSFER POGBE: Za 100 milijuna funti odlazi iz Manchester Uniteda!

RAIOLA SREDIO TRANSFER POGBE: Za 100 milijuna funti odlazi iz Manchester Uniteda!

Raiola sredio transfer Pogbe. Za 100 milijuna funti odlazi iz Manchester Uniteda! Mino Raiola će navodno raspravljati o transferu od 100 milijuna funti, vodeći svog klijenta Paul Pogbu u Barcelonu iz njegovog trenutnog kluba Manchester Uniteda.

Raiola sredio

Mnogo špekulacija dolazi iz cijelog svijeta, špekulacije koje povezuju Pogbu i Barcelonu. Daily Star sugerira da je budućnost Francuza na Old Traffordu i dalje pod velikom sumnjom, jer privlači interes, ne samo od Barce, već i od PSG-a i njegovog starog kluba Juventusa.

Dobro je poznato da se Pogba mučio u svom vremenu u Manchester Unitedu tako dugo, nakon što je bio daleko od idealno spremnog i sposobnog za menadžera Crvenih vragova Jose Mourinha.

[su_bet365_koeficijenti]

25-godišnjak bi mogao biti puno bolji u timu poput Barcelone, koja također hitno treba veznjaka nakon što su ovog ljeta izgubili legendu Andres Iniestu, a dok su također posudili Paulinha.

Ovog ljeta, pobjednik Svjetskog prvenstva, sa francuskom nacionalnom ekipom, Pogba će zasigurno osjetiti da ima malo više dokazivanja za Mourinha nakon što je igrao ključnu ulogu u uspjehu svoje zemlje na najvećoj pozornici.

[su_bet365_100bonus]

Ostaje da se vidi da li će veliki transfer da se desi tako kasno u ljetnom prijelaznom roku, a United vjerojatno neće prodati igrače nakon roka za transfer u Premier ligi 9. kolovoza, čak i ako europski klubovi mognu nastaviti kupovati do kraja mjeseca.

Daily Star također daje mogućnost da bi se zamjenski transferi mogli dogoditi, jer bi United mogao imati prednost u posredovanju Barceloninog braniča Yerry Mine ili PSG-ovog veznjaka Marco Verrattija, koji je također klijenat Raiole, iako su takve razmjene prilično rijetke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!