NaslovnicaVijestiRakitić bi u samo jedan klub, ali Barca ga neće olako pustiti

Rakitić bi u samo jedan klub, ali Barca ga neće olako pustiti

Ivan Rakitić je već neko vrijeme na izlaznim vratima Nou Campa, te je sve izvjesnije da će napustiti katalonsku prijestolnicu, a njegova želja je jasna, no čini se kako sve ipak neće ići tako glatko.

Rakitić

Iako je u eri Quiquea Setiena dobio prilično veću minutažu, nerijetko od samog starta utakmice, vrlo je jasno da Ivan Rakitić više neće biti igrač Barcelone.

Kako prenosi Mundo Deportivo, hrvatski reprezentativac želi otići samo u jedan klub, a to je Sevilla, te mu je cilj tamo završiti karijeru. Međutim, isti izvor tvrdi kako ga Barca ne želi pustiti ispod cijene.

Iako mu ugovor istječe za godinu dana, uprava Blaugrane će tražiti za njegove usluge 15 milijuna eura. Međutim, sportski direktor Andalužana, Monchi, vrlo je jasan – Sevilla ne planira isplatiti nikakvu odštetu za 32-godišnjeg srebrnog Vatrenog.

Na kraju krajeva, zaključuje Mundo Deportivo, ‘Raketa’ smatra kako on ima svoju budućnost u svojim rukama te da će uspjeti nagovoriti upravu Barce da ga puste na Sanchez Pizjuan.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!